Ladataan traileria...

Angry Birds (dub.)

Angry Birds K-3
Angry Birds (dub.)

Angry Birds -elokuvassa saadaan vihdoin tietää, miksi linnut ovat vihaisia. Elokuva vie meidät saarelle, jolla asuu yksinomaan onnellisia, lentotaidottomia lintuja - tai lähes yksinomaan. Tässä paratiisissa vihanhallintaongelmista kärsivä Red, vauhdikas Sakke sekä räjähdysaltis Pommi ovat aina olleet kirjaimellisesti outoja lintuja. Tämä on elokuvan suomeksi puhuttu versio.

 

Kun saarivierailulle saapuu salaperäisiä vihreitä possuja, näiden erilaisten lintujen tehtäväksi jää selvittää mitä possut oikein juonivat. Rovio Entertainmentin elokuvan ovat ohjanneet Fergal Reilly ja Clay Kaytis, tuottaneet Cohen ja Catherine Winder, käsikirjoittaneet Jon Vitti sekä vastaavina tuottajina toimivat Mikael Hed ja David Maisel.

Elokuvan soveltuvuudesta pienemmille katsojille voi lukea lisää Media-avaimesta.

Kesto: 1h 37min

Kesäkuusta lähtien lippujen ostaminen netistä ei enää ole mahdollista. Lippuja voi edelleen varata nettisivujemme kautta. Kino Sherylin sali verrattaen suuri ja se tulee harvoin ääriään myöten täyteen. Paikkoja siis riittää kaikille lähes aina. Voit kuitenkin varata liput etukäteen ja maksaa ne kassalla käteisellä, kortilla tai erilaisilla kulttuuriseteleillä. Lue lisää lipuista ja maksuvälineistä täältä. Tervetuloa elokuviin!