Ladataan traileria...

HAFF Avajaisnäytökset

K-18
HAFF Avajaisnäytökset

Helsinki African Film Festivalin avajaisnäytökset

 

Helsinki Afrcian Film Festivalin avajaispäivänä Kino Sherylissä esitetään kolme loistokasta elokuvaa. Näe kaikki kolme leffaa yhdellä lipulla, hintaan 10€!

 

17:30 - Falling on Deaf Ears

Falling on Deaf Ears + keskustelu ohjaajan kanssa. Etiopiassa uskotaan yhä lasten kuurouden johtuvan heidän vanhempiensa synneistä. Tämän vuoksi kuuroja lapsia usein piilotellaan ja hävetään. Lyhyt dokumenttielokuva ”Kuuroille korville” kertoo viiden koululaisen tarinan siitä, kuinka he ovat päätyneet kouluun, mitä se heille merkitsee ja mitä he toivoisivat tulevaisuudelta. (20 min + 10 min). Lue lisää.

 

18:30 - Beats of the Antonov

Sudan on itsenäistymisestään lähtien ollut jatkuvasti sisällissodassa. Maan hallituksen Antonov- lentokoneet pommittavat kapinallisten armeijaa konfliktialueilla, mutta osuvat myös siviileihin. Sinisen Niilin ja Nuba-vuorten alueella asuvat ihmiset joutuvat päivittäin kohtaamaan kuoleman ja näkemään kotiensa ja omaisuutensa tuhoutuvan. (65 min). Katso traileri ja lue lisää.

 

20:30 - Timbuktu

Lähellä uskonnollisten fundamentalistien hallitsemaa Timbuktua, rauhassa dyynien huomassa, asuu Kidane vaimonsa Satiman, tyttärensä Toyan ja perheen paimenen Issanin kanssa. Kaupungissa ihmiset ovat voimattomia ja kärsivät jihadistien terroristihallinnon alaisina. Jihadistit ovat päättäneet kontrolloida ihmisten uskoa kieltämällä heiltä musiikin, naurun, savukkeet ja jopa jalkapallon. (97 min). Katso traileri ja lue lisää.

     Helsinki African Film Festival järjestetään 12.-17.5. Tutustu festivaalin koko ohjelmistoon HAFFin sivuilla!

 

Helatorstain näytöksiin on saatavilla myös päivälippu erittäin edulliseen 14€ hintaan! Lippuja voi ostaa täältä.

Kesto: 4h 37min

Mikäli lipunvarauksessa on ongelmia, ota yhteyttä: kino.sheryl<ät>gmail.com.