Ladataan traileria...

Mielen sopukoissa (dub)

Inside Out K-7
Mielen sopukoissa (dub)

This is the Finnish spoken version of the film. You can find the original version here.

 

Oletko koskaan katsonut toista ihmistä ja miettinyt, mitä hänen mielessään oikein liikkuu? Disney-Pixarin uusi animaatioelokuva "Inside Out - mielen sopukoissa" ottaa asiasta selvää. Päämajassa - eli 11-vuotiaan Riley-tytön aivojen komentokeskuksessa - viisi tunnetta paiskii töitä urakalla.

 

Viisikkoa johtaa Ilo (äänenä Minka Kuustonen), jonka tehtävä on varmistaa, että Riley tuntisi itsensä onnelliseksi. Pelko (äänenä Kari Ketonen) vastaa turvallisuudesta, Kiukku (äänenä Turkka Mastomäki) pitää huolta oikeudenmukaisuudesta ja Inho (äänenä Pamela Tola) estää myrkytykset - niin fyysisesti kuin sosiaalisesti. Suru (äänenä Tiina Weckström) ei ole ihan varma, mikä hänen tehtävänsä oikein on, eikä sitä suoraan sanoen tiedä kukaan muukaan.

 

Kun Rileyn perhe muuttaa uuteen, pelottavaan kaupunkiin, tunteet päättävät ottaa asiat käsittelyyn auttaakseen tytön läpi vaikean muutosvaiheen. Mutta kun Ilo ja Suru tempautuvat vahingossa syvälle Rileyn mielen syövereihin – ja vievät joitain ydinmuistoja mennessään – Pelko, Kiukku ja Inho ottavat vastahakoisesti ohjat. Ilon ja Surun tulee vaeltaa halki tuntemattomien seutujen – pitkäaikaismuistin, mielikuvitusmaan, abstraktin ajattelun ja unituotannon – yrittäessään epätoivoisesti päästä takaisin päämajaan ja Rileyn luo.

 

Pääosissa: Minka Kuustonen, Tiina Weckström, Peik Stenberg, Kari Ketonen, Turkka Mastomäki, Pamela Tola, Seera Alexander, Rebecca Viitala, Arttu Wiskari, Carla Rindell, Juha Muje, Ulla Tapaninen, Ona Kamu, Aki Linnanahde, Tuomas Enbuske, Pekka Lehtosaari, Pekka Lehesmaa, Pekka Lehtosaari, Aku Laitinen, Pekka Kuorikoski, Sari Mällinen, Ona Kamu ja Carla Rindell

Elokuvan soveltuvuudesta pienemmille katsojille voi lukea lisää Media-avaimesta.

Kesto: 1h 42min