Ladataan traileria...

Pikku prinssi (dub.)

The Little Prince K-7 Voi aihetuttaa ahdistusta
Pikku prinssi (dub.)

Suomeksi puhuttu versio!

 

Yksi kaikkien aikojen rakastetuimmista tarinoista vihdoin valkokankaalla! Oscar-ehdokas Mark Osborne (Kung Fu Panda) on ohjannut tämän ensimmäisen animaatioelokuvan Antoine de Saint-Exupéryn mestariteoksesta Pikku Prinssi.

 

Kaiken keskiössä on Pikku Tyttö, jota äiti valmistelee aikuisten tiukkaan ja tehokkaaseen maailmaan. Naapurin omalaatuinen mutta hyväsydäminen Lentäjä uhkaa sekoittaa suunnitelmat. Lentäjä esittelee uudelle ystävälleen maailman, jossa kaikki on mahdollista. Maailman, johon hänet aikanaan tutustutti Pikku Prinssi. Pikku Tytön taianomainen ja tunteikas matka Pikku Prinssin maailmaan voi alkaa. Pikku Tyttö löytää tiensä lapsuuteen ja oppii, että ihmissuhteet ovat kaikkein tärkein asia maailmassa. Ja vain sydämellä, ei silmillä, näkee asioiden oikean laidan.

Elokuvan soveltuvuudesta pienemmille katsojille voi lukea lisää Media-avaimesta.

Kesto: 1h 48min

Kesäkuusta lähtien lippujen ostaminen netistä ei enää ole mahdollista. Lippuja voi edelleen varata nettisivujemme kautta. Kino Sherylin sali verrattaen suuri ja se tulee harvoin ääriään myöten täyteen. Paikkoja siis riittää kaikille lähes aina. Voit kuitenkin varata liput etukäteen ja maksaa ne kassalla käteisellä, kortilla tai erilaisilla kulttuuriseteleillä. Lue lisää lipuista ja maksuvälineistä täältä. Tervetuloa elokuviin!