Ladataan traileria...

R&A: In Bed with Victoria

K-16
R&A: In Bed with Victoria

»Milloin aivokemiani meni pilalle», kysyy Victoria terapeutil­taan. Vaikka keski­-ikää lähestyvä asianajaja on voittanut viimeaikaiset juttunsa, omassa elämässään hän on pahasti häviöllä. Victorialla ei ole aikaa kahdelle lapselleen, ja lasten isä ansaitsee elantonsa vuotamalla blogiinsa arkoja yksityis­kohtia Victorian menneisyydestä. Lisäksi Victorian ystävää syytetään tyttöystävänsä puukottamisesta. Victoria suostuu ottamaan jutun hoidettavakseen, vaikka voisi itse melkein istua todistajan pallilla.

 

Belgialainen Virginie Efira, joka nähdään myös R&A:n tämän vuoden avajaiselokuvassa Elle, näyttelee pääosan sopivan pidättyväisesti. Victoria on kuin laukeamai­sillaan oleva pingotettu jousi, tosin hermoromahdus vaikut­taa olevan lähempänä kuin orgasmi. Viimeksi mainitut ovat jääneet aikaan, jolloin elämä oli vähän paremmin hallussa ja seksi vielä nautinnollista. Nyt Victorian sänky on muut­tunut terapiasohvaksi, mikä ei sänkykumppaneita innosta. Pohjalla käydään juuri ennen tärkeää oikeudenkäyntiä, jossa dalmatialainen koira ja simpanssi ovat enemmän läsnä kuin edellisenä iltana yliannostuksen unilääkkeitä napannut asi­anajaja. Onneksi tukena ja turvana on Sam (Vincent Lacoste), lakimiesurasta haaveileva nuori poika, joka on tarjoutunut henkilökohtaiseksi harjoittelijaksi Victorian elämään.

 

In Bed With Victoria tempoilee viihdyttävästi jossain oikeussalidraamojen, romanttisten komedioiden, Woody Allenin neuroottisuuden ja Louis de Funés’n farssien väli­maastossa.

 

Katri Tenhola

Rakkautta & Anarkiaa -näytösten lippuja voi ostaa R&A:n omasta nettikaupasta tai paikan päältä Kino Sherylistä. Paikan päältä voi ostaa lippuja vain Kino Sherylissä järjestettäviin festivaalinäytöksiin. Lippukassalta voi myös ostaa sarjakortteja. Lisää tietoa festivaalin lipunmyynnistä R&A:n sivuilta. Liput muihin Kino Sherylin näytöksiin voi ostaa teatterin lippukassalta.

Kesto: 1h 37min