Ladataan traileria...

R&A: Life in a Fishbowl

K-16
R&A: Life in a Fishbowl

Eik on velkaantunut lastentarhanopettaja ja nuoren tytön äiti, joka hankkii elantonsa päätyön ohella sivutoimisena prostituoituna.

 

Viinapullo kädessään viihtyvää Mória voisi nuhjuisissa vaatteissaan, rasvaisissa hiuksissaan sekä villinä rehottavassa parrassaan luulla keneksi tahansa Reykjavikin kaduilla haahuilevaksi juopoksi. Hän on tunnettu islantilainen kirjailija, joka uusimmassa teoksessaan repii omat haavansa auki.

 

Sölvi puolestaan on entinen jalkapallotähti, joka saa ainutlaatuisen tilaisuuden edetä urallaan pankkialalla, mutta joutuu samalla pohtimaan työnsä vuoksi tekemiensä valintojen moraalisia seurauksia.

 

Baldvin Zophoníassonin Life in a Fishbowl on elokuva ihmisistä, joilla ei ensinäkemältä ajattelisi olevan mitään yhteistä. Köyhän äidin, alkoholisoituneen kirjailijan ja porvarillisesta elämästä nautiskelevan miehen tarinat kietoutuvat kuitenkin sattumien kautta yhteen, ja ulkoiset erot näyttävät kapenevan, kun hahmoihin pureudutaan syvemmälle. Zophoníassonilla on taianomainen kyky vangita katsojan huomio elokuvan tummiin kuviin ja naulita tämä keskittymään kerros kerrokselta avautuvaan tarinaan. Ja kun jo kertaalleen luulee ratkaisseensa henkilöhahmoja varjostavien kummitusten mysteerin, huomaa erehtyneensä.

Rakkautta & Anarkiaa -näytösten lippuja voi ostaa R&A:n omasta nettikaupasta tai paikan päältä Kino Sherylistä. Paikan päältä voi ostaa lippuja vain Kino Sherylissä järjestettäviin festivaalinäytöksiin. Lippukassalta voi myös ostaa sarjakortteja. Lisää tietoa festivaalin lipunmyynnistä R&A:n sivuilta. Liput muihin Kino Sherylin näytöksiin voi ostaa teatterin lippukassalta.

Kotisivut Kesto: 2h 8min