Ladataan traileria...

R&A: Wild Life

K-12
R&A: Wild Life

Kulutusyhteiskuntaähky uhkaa nykyään monia. Wild Life -elokuvan perheenäidin, Noran, ongelma on päinvastainen. Kyllästyneenä asuntovaunuun ja mutaiseen kiertolaiselämään ranskalaisen yhteiskunnan laitamilla hän nappaa laukut kainaloonsa ja lähtee tarpomaan kaupunkiin kolme pientä poikaansa kintereillään. Nora vie lapset heidän isältään Pacolta, joka tuomarin päätöksestä saa tavata poikiaan vain muutaman kerran vuodessa.

 

Huoltajuuskiista saa uuden käänteen, kun Paco vie omin luvin kaksi pojistaan, Tsalin ja Okyesan, elämään kanssaan omavaraista elämää. Kaksikko palaa innokkaina heille ennestään tuttuun arkeen kotieläinten keskelle, suorittaa oppivelvollisuuttaan isänsä valvonnassa ja elää kommuuneissa. Poliisin pakoilu ja vaihtuvien kulissien ylläpitäminen tuntuu enemmän leikiltä kuin pelottavalta välttämättömyydeltä.

 

Cédric Kahnin tositapahtumiin perustuva, käsikameralla kuvattu elokuva tallentaa luontoa kauniisti. Teos herättää ajatuksia sivistyksestä, lapsuudesta ja vanhemmuudesta mielipiteitä tuputtamatta. Elokuva on herkimmillään kuvatessaan, kuinka yliluonnollinen sankari-isä muuttuu lapsen silmissä pikkuhiljaa kapeakatseiseksi juntiksi.

Rakkautta & Anarkiaa -näytösten lippuja voi ostaa R&A:n omasta nettikaupasta tai paikan päältä Kino Sherylistä. Paikan päältä voi ostaa lippuja vain Kino Sherylissä järjestettäviin festivaalinäytöksiin. Lippukassalta voi myös ostaa sarjakortteja. Lisää tietoa festivaalin lipunmyynnistä R&A:n sivuilta. Liput muihin Kino Sherylin näytöksiin voi ostaa teatterin lippukassalta.

Kotisivut Kesto: 1h 46min