FAQ & Tietosuojaseloste

FAQ - Usein kysytyt kysymykset

Kysyvä ei tieltä eksy! Seuraavassa vastauksia ihmisten mieliä kaihertaneisiin kysymyksiin.

► Mikä on Kino Sheryl?

Kino Sheryl on vuonna 2015 perustettu korttelikino, jonka omistaa Aalto-yliopiston taideopiskelijoiden järjestö TOKYO ry. Suljettuaan ovensa Arabianrannassa vuonna 2017, Sheryl teki paluun uusissa tiloissa Kallion sydämessä syksyllä 2018. Yksisalisen 120-paikkaisen elokuvateatterin tavoitteena on laadukkaan elokuvataiteen ja monipuolisen elokuvakulttuurin edistäminen.

 

► Kuka teatteriin voi tulla?

Vaikka teatteri onkin taideopiskelijoiden omistuksen piirissä, ovat sekä katsojiksi että teatterin taustajoukkoihin tervetulleita aivan kaikki elävän kuvan ystävät!

 

► Missä Kino Sheryl sijaitsee?

Kino Sheryl sijaitsee Helsingin Kalliossa Leipätehtaan rakennuksessa Kulttuurikeskus Caisan kanssa. Katuosoite on Kaikukatu 4, 00530 Helsinki.

 

► Mistä ja miten Kino Sherylin elokuvalippuja saa ostettua?

Lippuja saa ostettua nettisivuiltamme ja teatterin aulasta, joko käteisellä tai kortilla.

 

► Onko teatterin sisäänpääsy esteetön?

Esteetön sisäänkäynti onnistuu teatterin aulasta hissin kautta. Pyydäthän henkilökunnalta apua. Pyörätuolipaikat ovat salissa ylimmällä rivillä.

 

► Löytyykö teatterista suuhunpantavaa?

Kyllä. Meillä on herkkutiski.

 

► Voiko teatteria vuokrata omaan käyttöön?

Teatterissa on mahdollista järjestää myös yksityisiä kutsuvierasnäytöksiä. Laita sähköpostia (kino<ät>kinosheryl.fi) ja kerro toiveistasi, niin otamme sinuun yhteyttä!

 

► Onko elokuvissa tekstitykset?

Jos elokuva ei ole suomeksi puhuttu, löytyy siitä tekstitys suomeksi. Useat elokuvamme ovat myös tekstitetty på svenska. Suomenkielisiä elokuvia sen sijaan ei olla tekstitetty englanniksi. Tarkat tekstitystiedot löydät ohjelmistostamme kunkin elokuvan kohdalta. Joissakin harvoissa tapauksissa tekstitys saattaa olla englanniksi, jos elokuvaan ei ole teetetty suomenkielista tekstitystä. Näistä poikkeuksista ilmoitetaan ohjelmistossa erikseen.

Kino Sheryl Oy:n tietosuojaseloste

 

1. Rekisterinpitäjä & yhteydenotot rekisteriä koskevissa asioissa

Rekisteriä ylläpitää Kino Sheryl Oy. Vastaamme tiedustelypyyntöihin viiden arkipäivän kuluessa osoitteessa kino.sheryl@gmail.com.

 

2. Kino Sherylin tiedotusrekisterin käyttötarkoitus

Rekisterin ainoa käyttötarkoitus on Kino Sheryl Oy:n toiminnasta tiedottaminen. Tietoja ei missään tilanteessa käytetä muuhun tarkoitukseen tai luovuteta kolmansille osapuolille. Henkilötietojen käsittelyn peruste on joko yrityksen etu, asiakassuhteeseen liittyvät sopimukset tai henkilön suostumus.

 

3. Rekisterin tietosisältö & säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri sisältää henkilöiden etu- ja sukunimet ja sähköpostiosoitteet. Rekisteri koostetaan Kino Sheryl Oy:ssä. Henkilöt tulevat osaksi reksiteriä vasta pyydettyään lisätyksi tulemista itse.

 

4- Henkilötietojen käsittelijät, reksiterin suojauksen periaatteet & tietojen luovutus

Henkilötietoja käsittelevät ne teatterin työntekijät, joiden työtehtäviin yllä mainittu käsittely kuuluu. Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä. Tietoja ei missään tilanteessa luovuteta kolmansille osapuolille. Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle. 

 

5. Henkilötietojen säilytysaika & tietojen poistaminen

Säilytämme henkilötietoja vain niin kauan kuin on tarpeen yllä määriteltyjen tarkoitusten toteuttamiseksi kulloinkin voimassaolevan lainsäädännän mukaisesti. Henkilötiedot poistetaan henkilön erillisestä pyynnöstä poistamalla ne manuaalisesti kaikista järjestelmistä, joissa tieto on tallennettuna. Poistopyynnöt käsitellään viden arkipäivän kuluessa osoitteessa kino.sheryl@gmail.com

 

6. Tietosuojaselosteen muuttaminen

Kehitämme toimintaamme jatkuvasti ja siksi pidätämme oikeuden muuttaa tätä tietosuojaselostetta. Muutokset voivat perustua myös esimerkiksi lainsäädännön muuttumiseen. Suosittelemme tutustumaan tietosuojaselosteen sisältöön säännöllisesti.